Schildervakantie

voor € 649,- inclusief alles

Schildervakantie

Schildervakantie in het mooie Zuidoost Drenthe vlakbij het prachtige Bargerveen. Voor alles is gezorgd aan alles is gedacht. Een midweek helemaal voor jezelf. Je hoeft alleen maar te schilderen. Ik leer je technieken, tips en trucs, zodat het echt lukt.

Schilderen hoef je niet te kunnen, Je moet het doen!

Je kunt je hier opgeven.

Ervaring met kwast en verf is niet nodig… echt niet.

We werken de eerste dag met olie verf en de rest van de dagen met acrylverf. Enkele voorbeelden van schilderijen die kunnen worden gebruikt als inspiratiebron:

Programma van de schildervakantie:

Deze workshop bestaat uit een midweek. U komt op de maandag aan en reist op de vrijdag weer af. 

We beginnen op de eerste dag met een kennismaking tijdens de lunch. Daarna gaan we naar het atelier waar de ezels al klaar staan. We schilderen deze middag in één keer een schilderij van 40x50cm. met olieverf. Ik doe het voor en u doet het na. Dit is om er in te komen. Aan het eind van deze eerste dag hebt u dus al een olieverfschilderij af. Hier kunt u zien wat voor soort schilderij we dan maken.

De volgende dagen schilderen we met acrylverf op een doek van 50x70cm. een abstract schilderij. Wilt u liever niet abstract schilderen, dan is in overleg veel mogelijk. We zijn ongeveer van 10.00 uur tot 16.00 uur bezig met een gezamenlijke lunch tussendoor. Bij mooi weer lunchen we natuurlijk buiten. De tijden zijn slechts richtlijnen, dus als u nog even door wilt gaan, dan is daar ruimte voor.

Desgewenst kunt u meerdere werken maken. Twee canvasdoeken en alle materialen zijn in de prijs inbegrepen. Extra doeken kunt u bij mij voor kostprijs aanschaffen.

De vrijdagochtend ronden we het laatste schilderij af en eindigen we met een afscheidslunch, waarbij we onze eigen werken bewonderen en bespreken.

Data:

We beginnen op de maandag rond de middag met een eenvoudige gezamenlijke lunch en we beëindigen de week op vrijdagmiddag met een gezamenlijke  lunch.

Aantal deelnemers:

Het minimum aantal deelnemers is 3 en het maximum is 6. Dus er is ruim tijd voor persoonlijke aandacht voor iedereen. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de workshops gegeven in mijn atelier of in het bijgebouw van uw verblijf.

Als uw partner graag mee wil, maar niet wil deelnemen aan de workshop. Dan kunnen de 4 overnachtingen en alle maaltijden worden bijgeboekt voor €150,-.

Locatie:

De workshop wordt gegeven in het rustige dorpje Nieuw-Schoonebeek, gelegen in Zuidoost Drenthe aan het prachtige Bargerveen.

Als uw partner mee wil, maar niet wil deelnemen aan de workshops, dan biedt de omgeving veel moois. Men kan hier heerlijk wandelen en fietsen. Fietsen kunt u lenen, neem even contact op voor de mogelijkheden. Verder is een dagje Emmen leuk en is er natuurlijk de mogelijkheid om Wildlands te bezoeken.

Accommodatie

De overnachtingen vinden plaats in een prachtige nieuwe boerderij met voor ieder een eigen slaapkamer. Er zijn twee badkamers voor gezamenlijk gebruik. Het lunchpakket voor tussen de middag maakt u zelf bij het ontbijt. ’s Avonds is er een warme maaltijd. Uw bed is opgemaakt, de handdoeken liggen klaar. Aan alles is gedacht zodat uw schildervakantie een fijne belevenis wordt.

Kosten 

€ 649,- inclusief alles.
Inbegrepen: 

– 4 overnachtingen
– verzorging van de innerlijke mens (ontbijt, lunchpakket, fruit en avondeten voor 4 dagen)
– koffie, thee, water, sap en fruit
– 1 geprepareerd zwart canvas van 40x50cm.
– 1 geprepareerd wit canvas van 50x70cm.
– verf en ev. medium
– gebruik van potloden, houtskool, schets- en tekenpapier, verf, penselen, ezels en paletten
– extra canvassen kunnen voor kostprijs ter plekke worden aangeschaft.
– doeken van andere afmetingen kan ik voor u bestellen, mits u dat tijdig aangeeft (minimaal 3 weken van tevoren).

Reserveren

doet u hier. De aanbetaling bedraagt  €100,- en kan worden overgemaakt op rekening NL66 INGB 0000 5269 97 BIC-code: INGBNL2A
Zodra de aanbetaling binnen is staat de reservering vast en krijgt u per mail een bevestiging. Vanaf drie weken voor aanvang van uw cursusweek bent u het gehele bedrag verschuldigd.

Normalerwijze gaan alle workshops door. Als het minimum aantal deelnemers echter niet wordt bereikt, kan een cursus 14 dagen van tevoren worden afgezegd. In dit geval worden alle aanbetalingen aan u geretournerd.. Dus als u niets hoort, gaat het gewoon door.

Afzeggen:

Deelname aan de cursus is geheel voor eigen risico. Mocht uw vakantie op uw initiatief niet doorgaan, dan kunt u zich afmelden tot en met 21 kalenderdagen voor de begindatum. De aanbetaling min € 25,- wordt dan geretourneerd. 
Bij afzegging binnen 21 dagen voor de begindatum wordt € 250,- geretourneerd.
Als u als deelnemer een workshop voor het einde verlaat bestaat geen recht op terugbetaling van het cursusgeld of een deel daarvan.

Hieronder een impressie van resultaten van vorige workshops, zodat u een idee hebt wat u tijdens uw schildervakantie zou kunnen maken: