Abstract schilderen

Je laat je inspireren door een schilderij van mij. Ik zeg duidelijk: inspireren en niet nadoen. Je gaat uit van dit schilderij, maar het zal je eigen werk zijn. Ik leer je de technieken, maar de kleuren, de bewegingen, de streken van je penseel of paletmes maak je zelf.

Deze workshop bestaat uit 5 keer 2,5 uur. We schilderen met acrylverf en gebruiken verschillende technieken. Je kunt kiezen of je ’s middags of ’s avonds wilt. Er wordt geschilderd, gespetterd, gespachteld, er worden nieuwe strukturen uitgeprobeerd en gemotiveerd om eigen ideeen uit te proberen.

Je kunt je hier opgeven.

Ervaring met kwast en verf is niet nodig… echt niet.

Enkele voorbeelden van schilderijen die kunnen worden gebruikt als inspiratiebron. Maar natuurlijk kun je ook zelf met een voorbeeld komen, waardoor je je graag wilt laten inspireren. We werken met acrylverf al dan niet met structuur.

Data: neem contact op, bijna elke avond is mogelijk.

Liever in een weekend of op een door jou gekozen dag? Dat is eigenlijk altijd mogelijk op aanvraag.

Tijdstip: Van 13.30 tot 16.00 uur of van 19.00 tot 21.30 uur. Liever voor de middag? Dat kan ook, meld het even.

Bij weinig deelnemers vindt het plaats bij mij thuis in het atelier.

Locatie:   “De Dorpshoeve”, Europaweg 143-A 7766AE Nieuw-Schoonebeek.

Of: “Op eigen Houtje”  Lemzijde 87, 7823 SH Emmen. 

Liever een eigen locatie? Overleg even.

Kosten: € 150,00 voor de gehele workshop (€ 30,00 pp per keer). Dit zijn de kosten voor materiaal (verf, schildersmedium, geprepareerd wit canvas van 50x70 cm.) en gebruik van palet, penselen, ezel, de huur van het gebouw en koffie of thee.

Hieronder vind je een impressie van de workshops en de resultaten ervan: