Prijzen

En hoe het in zijn werk gaat

Prijslijst voor low-budget-opdrachten:

30x40cm.  € 140,-

40x40cm.  € 175,-

40x50cm.  € 225,-

50x50cm.  €250,-

50x60cm.  € 275,-

50x70cm.  € 300,-

60x80cm.  € 350,-

80x80cm.  € 400,-

80x100cm. € 450,-

80x120cm.  € 520,-

100x100cm.  € 550,-

110x110cm.  € 600,-

100x120cm. € 600,-

Nota bene: Als u bijzondere wensen hebt, hangen de prijzen af van exquisiteit en moeilijkheidsgraad!

Ik werk ongeveer 2 tot 3 weken aan een schilderij. Soms gaat het ook veel sneller. Daarna kan het worden verzonden, eventuele veranderingen nadat u en ik contact hebben gehad daargelaten. 

In de lijst ziet u de maten en de prijzen. 

Als u liever een afwijkende maat wilt, dan kan dat meestal wel. Overlegt u maar even met mij. Alle schilderijen worden geschilderd op canvasdoek van goede kwaliteit. Er zit al een ophangsysteem aan, zodat het schilderij zo aan de muur kan. De schilderijen worden geleverd zonder lijst. De zijkanten schilder ik zwart of in een kleur die u graag wilt. Als u het schilderij liever in een lijst wilt hebben, dan kan dat natuurlijk. Tegen een meerprijs laat ik de afbeelding doorlopen op de zijkant en lever het schilderij voor u in een baklijst. Alle canvasdoeken hebben een dikte van ca 2 cm. Als u liever een 3D doek hebt van 4 cm. dikte dan kan dat na overleg ook.

Bezorgkosten:

De kosten om het schilderij bij u te laten leveren liggen in Nederland bij: € 15,- .

Hoe werkt het?

  • Stel uw vrienden gaan trouwen, of ze hebben net een nieuw huis gebouwd. Dan wilt u hun natuurlijk graag een heel bijzonder cadeau geven, zodat ze met veel plezier aan dit moment terug denken.
  • Ik maak schilderijen die anders zijn dan wat u in de winkel kunt kopen. Daarnaast wordt het precies afgestemd op uw wensen. 
  • Het moet wel passen bij mijn kunst, dus ik maak iets, waar ik zelf achter kan staan. Als mijn stijl u bevalt, dan kunt u mij rustig vertrouwen. 
  • Ik doe geen portretten.
  • Levertijd: bedraagt afhankelijk van de grootte ongeveer 14 tot 28 dagen.
  • Betaling: Na uw bestelling en uw aanbetaling van 50%, begin ik met het werk. De rest betaalt u pas als u het werk af is.
  • Als u mij de maten doorgeeft, dan schilder ik het huwelijkscadeau of inwijdingsgeschenk naar uw wens. Belangrijk is de kleurkeuze en het motief (Kijkt u even op mijn gallery en laat u inspireren).
  • Daarnaast wil ik graag ev. de namen, de trouwdatum, de geboortedatum of de inwijdingsdatum weten, of een foto van iets dat voor het paar belangrijk is of symbolische waarde voor hen heeft. Dan kan ik dat eventueel aan de rand van het schilderij of op het schilderij schrijven. Bijna onleesbaar, zodat het abstract blijft, of juist opvallend, dat laat ik aan u over. Ik beslis dan zelf wat ik uiteindelijk in het schilderij integreer. U moet me daarin gewoon een beetje vertrouwen. 3 tot 5 Symbolen neem ik graag over. Meer wordt vaak teveel van het goede. Daar wordt het meestal niet beter van. Ik kan ook eventueel het aantal gezinsleden als poppetjes of streepjes of op een andere wijze symbolisch een plekje geven.
  • Zodra ik klaar ben met het werk krijgt u een email met een foto ervan. Als u nog een kleine verandering wilt, dan kunt u mij dat meedelen. Ik stuur u dan nogmaals een foto. Pas als u helemaal tevreden bent met uw schilderij wordt het opgestuurd. Ik verstuur geen ontwerpen.

Over prijzen berekenen van een schilderij.