Design in opdracht

Ik ontwerp uw creatie...
Me, 18 years old) sitting in front of the garage door which I overpainted as a surprise for my parents.

Design in opdracht

Toen ik een jaar of 19 was waren mijn ouders op vakantie en in die tijd maakte ik een schilderij op hun garagedeur als design in opdracht, want mijn moeder was ingewijd. Mijn vader wist echter van niets, dus toen ze terugkwamen van hun vakantie wachtte er een flinke verrassing. Gelukkig waren ze er blij mee. De saaie garagedeur was veranderd in een kunstwerk dat prachtig in hun mooie tuin paste.

Ik hou van schilderen of dat nu is op hout, metaal, plastic of wat dan ook. Stuur me een foto van je lievelingsspeeltje en ik schilder het in een sneeuwbol. Dus heb je genoeg van je oude tafel of wil je graag een andere nieuwe creatie?  Laat het me dan even weten via een mailtje of klik hier en wie weet kan ik je helpen.

Me, 18 years old) sitting in front of the garage door which I overpainted as a surprise for my parents.

Een groeimeter is altijd een prachtig cadeau bij de geboorte van een kind om aan de muur van een kinderkamer te hangen. Op deze groeimeter schilderde ik een kleurrijke stad.

Ik kreeg een gezellig gesprek met de broer van het kind dat deze groeimeter kreeg over het schilderij en alle huisjes die erop staan. Wat ze daar doen, hoe ze daar zijn gekomen en wat ze denken. Wat hebben kinderen toch een geweldige fantasie en wat heb ik genoten van dat gesprek!

Ik beschilderde een wobbel board (klik hier). Op de holle kant maakt ik een kleurrijk stadje en op de bolle kant een sterrennacht. Het is in 2016 per opbod verkocht voor een goed doel: Tipi for Africare. 

Later in 2018 heb ik er een geschilderdd voor mijn kleinzoon. Ik hoop dat hij er zijn hele leven op zal wobbelen en mooi in balans blijft.

Een eikenhouten bord aan de muur met een spreuk over de jacht.

(“In os jachtveld wordt zo erbarmelijk loog’n mien jachtgeweer is der van ummeboog’n”.)

Deze foto is gemaakt voordat het bord werd gelakt.

Een leeg doosje voor mijn zoon, die echt geen geschenk wilde voor zijn verjaardag.

Als u uw vrienden graag een uniek persoonlijk cadeau wilt geven: ik kan het voor u schilderen!

Twee dierbare vrienden hebben elkaar op dit schip ontmoet. Een paar jaar later trouwden ze en ik heb voor hen dit schilderij geschilderd van het schip de Amore Vici. Het schilderij heet: Golden Future, want dat is wat ik hen wens.

Golden Future

Oil painting of peaceful meadow landscape in northern Germany. Oil on canvas, 24x18 cm.

Olieschilderij van een vredig weidelandschap in noord Duitsland. Het is de favoriete plek van een dierbare vriendin. Ze wandelt er vaak om energie op te doen en afstand te nemen van de dagelijkse drukke bezigheden. Ik heb het voor haar geschilderd, zodat ze het ook kan zien als ze geen tijd heeft om erheen te gaan of als het regent.

 

Hoe Eiga in de sneeuwbol kwam

Ik besloot het laatste favoriete speelgoed van mijn kleinzoon te schilderen in een sneeuwbol. Elk jaar met kerst hoop ik hem zo’n kerstcadeau te geven. Als hij dan groot is heeft hij hopelijk een mooi overzicht.

Wilt u ook graag een schilderij van het favoriete speelgoed van uw kind of kleinkind? Ik kan het voor u schilderen. Klik hier  en stuur mij een foto van het te schilderen object. Voor meer informatie o.a. wat betreft de kosten kijkt u op: schilderij in opdracht.

2017  “Eiga”

Eiga. This is the painting of the cuddly toy which I be painted in the snowglobe.
Eiga .

2018  “Broom”

Broom. This is the painting of the favorite toy which I be painted in the snowglobe.
The Broom
Johnny Cash

Ik schilderde een silhouet van de favoriete artiest van mijn zoon op een bord: Johnny Cash.