Opdrachten

Opdrachten.

Toen ik een jaar of 19 was waren mijn ouders op vakantie. In die tijd maakte ik een schilderij op hun garagedeur. Dus toen ze terugkwamen van hun vakantie wachtte hen

een flinke verrassing.

Gelukkig waren ze er blij mee. De saaie garagedeur was veranderd in een kunstwerk dat prachtig in hun mooie tuin paste.

Me, 18 years old) sitting in front of the garage door which I overpainted as a surprise for my parents.

Ik hou van schilderen of dat nu is op hout, metaal, plastic of wat dan ook. Opdrachten zijn fantastisch om te doen, omdat je het gevoel hebt, dat je iemand een plezier doet. Stuur me een foto van je lievelingsspeeltje en ik schilder het in een sneeuwbol, of heb je genoeg van je oude tafel of wil je graag een andere nieuwe creatie?  Laat het me even weten via een mailtje of klik hier en wie weet kan ik je helpen.

Me, 18 years old) sitting in front of the garage door which I overpainted as a surprise for my parents.

Hoe werkt het?

 • Mijn schilderijen zijn in verschillende soorten en maten  beschikbaar,  maar ik doe ook opdrachten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een passend schilderij voor in uw nieuwe huis, of misschien voor de werkkamer, of de wachtkamer. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden. Ook kan ik langs komen met een schilderij om te kijken of te voelen hoe mijn werk in uw ruimte lijkt.
 • Stel uw vrienden gaan trouwen, of ze hebben net een nieuw huis gebouwd. Dan wilt u hun natuurlijk graag een heel bijzonder cadeau geven, zodat ze met veel plezier aan dit moment terug denken.
 • Ik maak schilderijen die anders zijn dan wat u in de winkel kunt kopen. Daarnaast wordt het precies afgestemd op uw wensen.
 • Het moet wel passen bij mijn kunst, dus ik maak iets, waar ik zelf achter kan staan. Als mijn stijl u bevalt, dan kunt u er vertrouwen in hebben, dat ik ook iets schilder wat u bevalt.

 • Ik doe geen portretten.
 • Levertijd: bedraagt afhankelijk van de grootte ongeveer 14 tot 28 dagen.
 • Betaling: Na uw bestelling en uw aanbetaling van 50%, begin ik met het werk. De rest betaalt u pas als u een foto van het werk hebt goedgekeurd.
 • Als u mij de maten doorgeeft, dan schilder ik het huwelijkscadeau of inwijdingsgeschenk naar uw wens. Belangrijk is de kleurkeuze en het motief (Kijkt u even op mijn gallery en laat u zich inspireren.)
 • Ik doe geen portretten.
 • Levertijd: bedraagt afhankelijk van de grootte ongeveer 14 tot 28 dagen.
 • Betaling: Na uw bestelling en uw aanbetaling van 50%, begin ik met het werk. De rest betaalt u pas als u een foto van het werk hebt goedgekeurd.
 • Als u mij de maten doorgeeft, dan schilder ik het huwelijkscadeau of inwijdingsgeschenk naar uw wens. Belangrijk is de kleurkeuze en het motief (Kijkt u even op mijn website en laat u zich inspireren.)
 • Daarnaast wil ik graag ev. de namen, de trouwdatum, de geboortedatum of de inwijdingsdatum weten, of een foto van iets dat voor het paar belangrijk is of symbolische waarde voor hen heeft. Dan kan ik dat eventueel aan de rand van het schilderij of op het schilderij schrijven. Bijna onleesbaar, zodat het abstract blijft, of juist opvallend, dat laat ik aan u over. Ik beslis dan zelf wat ik uiteindelijk in het schilderij integreer. U moet me daarin gewoon een beetje vertrouwen. 3 tot 5 Symbolen neem ik graag over. Meer wordt vaak teveel van het goede. Daar wordt het meestal niet beter van. Ik kan ook eventueel het aantal gezinsleden als poppetjes of streepjes of op een andere wijze symbolisch een plekje geven.
 • Zodra ik klaar ben met het werk krijgt u een email met een foto ervan. Als u nog een kleine verandering wilt, dan kunt u mij dat meedelen. Ik stuur u dan nogmaals een foto. Pas als u helemaal tevreden bent met uw schilderij wordt het opgestuurd. Ik verstuur geen ontwerpen.

Ook vroeger werden al opdrachten geschilderd.