Abstract schilderen

 

Je laat je inspireren door een schilderij van mij. Ik zeg duidelijk: inspireren en niet nadoen. Je gaat uit van dit schilderij, maar het zal je eigen werk zijn. Ik leer  je voornamelijk kijken naar kleur, compositie en diepte. Verder leer ik je allerlei technieken, maar de kleuren, de bewegingen, de streken van je penseel of paletmes maak je zelf. 

Deze workshop bestaat uit 5 keer 2,5 uur. We schilderen met acrylverf en gebruiken verschillende technieken. Er wordt geschilderd, gespetterd, gespachteld, er worden nieuwe strukturen uitgeprobeerd en gemotiveerd om eigen ideeen uit te proberen.

Je kunt je hier opgeven. 

Ervaring met kwast en verf is niet nodig… echt niet.

Enkele voorbeelden van schilderijen die kunnen worden gebruikt als inspiratiebron. Maar natuurlijk kun je ook zelf met een voorbeeld komen, waardoor je je graag wilt laten inspireren.

We werken met acrylverf al dan niet met structuur.

Data in 2018:  dinsdag 12, 19 en 26 juni en 3 en 10 juli.

Liever in een weekend of op een andere dag? Andere data zijn eigenlijk altijd mogelijk op aanvraag.

Tijdstip: Van 19.00 tot 21.30 uur.

Liever op een middag of ochtend? Overleg even.

Locatie

“De Dorpshoeve”, Europaweg 143-A, 7766AE Nieuw-Schoonebeek. 

Liever een eigen locatie? Overleg even.

Kosten: € 150,- voor de gehele workshop (€ 30,00 pp per keer). Dit zijn de kosten voor materiaal (verf, schildersmedium, geprepareerd wit canvas (50x70 cm.) en gebruik van palet, penselen, ezel, de huur van het gebouw en koffie of thee.)

Hieronder vind je een impressie van de workshops en de resultaten ervan: